Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Ledusskapju remonts - izvēlieties kompetentu meistaru par izdevīgu cenu
Publicēts 26. februārī, 2021.
Ir grūti iedomāties mūsdienu dzīvi bez ledusskapja. Noderīga sadzīves tehnika šodien atrodas katrā mājā vai birojā, un tās bojājums īpašniekam bieži sniedz daudz nepatīkamu pieredzi. Tomēr, ja ledusskapis ir salauzts? Vai tā remonta izmaksasbūs pamatotas, vai ir vieglāk ledusskapis kalpos?

Šajā rakstā mēs jums pateiksim, kā izvēlēties ledusskapja remonta meistaru un kur jūs varat pasūtīt šo pakalpojumu par saprātīgu cenu.

Kam jāpievērš uzmanība, izvēloties speciālistu?

Pirmkārt, meistars novērtē bojājumu  un dod prognozi, novērtējot bojājuma pakāpi. Diagnostika tiek veikta, lai palīdzētu identificēt iespējamās turpmākās kļūmes, kas kas ir pamatcēlonis, un tajā pašā laikā tās novērstu. Ja jums bieži jāmaina bojātās detaļas, ir izdevīgāk iegādāties jaunu ledusskapi.

Negodīgi darbinieki parasti nedod šādus padomus. Un ir iespējams, ka klients ilgstoši nebaudīs remonta rezultātus līdz nākamajam bojājumam.

Tas ir, jūs varat paļauties uz ierīces turpmāku ilgtermiņa darbību tikai tad, ja to salabo atbildīgs un uzmanīgs meistars.


Young man working at a warehouse with boxes Free Photo

Kā novērtēt remonta kvalitāti un uzticamību?

Pirmkārt, sazinoties ar uzticamu uzņēmumu, klients var paļauties uz garantiju sniegšanu par veikto remontu. Bet gadās, ka pat garantija neglābj nākotnē no aprīkojuma problēmām.

Ja meistaru nav ieteikuši draugi vai paziņas, tad viņa darba kvalitāti vērtē pēc dažiem standartiem, piemēram:

  • pēc remonta ilguma - dzesētāja vai kompresora nomaiņas laiks ir no pusotras līdz divām stundām, ieskaitot nepieciešamā aprīkojuma piegādi uz vajadzīgo stāvu, pēc tam elektroinstalācijas shēmas vai vadības elementus - vidēji tas ir 40-90 minūtes;
  • ar obligātu nomainīto tikko uzstādīto detaļu un mezglu atbilstību - pretējā gadījumā ledusskapis ilgstoši nedarbosies;
  • veikto darbību pilnīgums ir atkarīgs no tā, kas nepieciešams, pasūtot konkrētu pakalpojumu. Piemēram, nomainot freonu, tiek papildus nomainīts filtrs, konturs tiek noņemts divreiz, konturs tiek izskalota ar freonu. Ja šādi
    pasākumi tiek pieprasīti par atsevišķu samaksu kā freona nomaiņas pakalpojuma daļu, tas norāda uz izpildītāju negodīgumu.

Unrecognizable male plumber standing near kitchen sink and showing thumb up Free Photo

Rezumējot, mēs uzskaitām vissvarīgākos atlases kritērijus:

1. Uzņēmuma darbinieku kvalifikācija. Veiksmīgā uzņēmumā vajadzētu strādāt tikai meistariem ar speciālu izglītību un praksi šajā jomā. Noteikti jautājiet speciālistam viņa kvalifikācijas apstiprinājumu, atsauksmes no iepriekšējās darba vietas utt.


2. Meistara bezmaksas ierašanās. Tas ietaupīs jūsu laiku un pasargās no liekiem sarerežģījumiem.

3. Obligāti - garantija ledusskapja rezerves daļām un remontam ar pagarināšanas iespēju. Ja remonta darbnīcai vai meistaram ir šāda apņemšanās, tad jums veicas.

4. Lastīga cenu sistēma. Cenrādis jānorāda darbnīcas vietnē. Fiksētās izmaksas garantē, ka cenu var paziņot uzreiz pēc diagnozes noteikšanas, nevis pēc darba pabeigšanas. Ja uzņēmums godprātīgi neievēro šo klauzulu, tas var negatīvi
ietekmēt jūsu naudas maku.


Labs meistars vērtē klientu laiku un naudu, tāpēc jūs varat pasūtīt remontu mājās un par saprātīgu cenu. Tajā pašā laikā jums nav jāpasūta automašīna, lai ledusskapi nogādātu darbnīcā. Speciālists ieradīsies pēc izsaukuma uz noteiktu adresi
norunātajā laikā, lai noteiktu bojājumu un atjaunotu ierīci darbam ar bojāto daļu nomaiņu. Bet kur atrast šo labo meistaru un pat par saprātīgu cenu?

Girl retelling amazing story that happened with her in mall. excited good-looking female student in red loose sweater, shrugging with spread palms, wondering and feeling amazed over gray wall Free Photo

Ledusskapju remonts ātri un nedārgi

Pārbaudītu ārštata meistaru, kurš neprasīs daudz naudas, lai novērstu kļūdu. varat atrsat AnyDo vietnē, kur jūs varat pasūtīt izvēlēties meistaru no drošu speciālistu vidus:

Lai pasūtītu meistaru, jums jāreģistrējas sistēmā - tas ir ātri un pilnīgi bez maksas. 




Tālāk jums jāizveido pasūtījums. Cik vien iespējams, aprakstiet bojājumu ar saviem vārdiem, norādiet apmeklējuma izdevīgo laiku un cenu, kuru esat gatavs maksāt.




Gatavs! Tagad atliek gaidīt meistaru pieteikumus un izvēlēties labāko.

Izvēloties, pievērsiet uzmanību meistara pieredzei un pozitīvām atsauksmēm, kā arī darba izmaksām. Vietnē jūs varat pasūtīt Electrolux, Bosh, Indesit un citu labi pazīstamu zīmolu ledusskapju remontu.

Jūs varat būt pārliecināti par mūsu speciālistiem. Mūsu klienti pareizi novērtēja centību un profesionālu pieeju uzdevumu risināšanā.


Komentāri (2)
Aizdevumiem: Paldies par rakstu
11/03/2021 21:39
ātrie kredīti: Super raksts!
20/05/2021 09:24
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: