Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kā speciālistam atrast darbu celtniecības jomā
Publicēts 26. februārī, 2021.
Kā speciālistam atrast darbu celtniecības jomā? Ja jūs lasāt šo rakstu, tas nozīmē, ka jūs interesē darbs celtniecībā. Mēs pastāstīsim par to, kā var garantēti atrast jaunus bpasūtījumus neatkarīgi no ekonomiskās situācijas valstī, rehulāri nopelnīt un saņemt atsauksmes no pateicīgiem klientiem.

Celtniecības darbu cenas 2021.gadā.

Vidēji celtniecības darbu izmaksas 2021.gadā ir visai kritusi. Pirmām kārtām tas ir saistīts ar pandēmiju COVID-19. Celtnieki no tā ir stipri cietuši, sākušās darba vietu samazināšanas, celtniecības darbu cenas kļuvušas tik zemas, ka nācās savākt pēc iespējas lielus pasūtījumus, kas savukārt kļuva par problēmu, jo pieprasījums pēc celtniecības un remonta darbiem arī
kritās...

Celtniecības darbu izmaksas 2021.gadā ietekmēja arī celtniecības tehnikas un materiālu cenu kapums. Gala iznākumā daudziem celtniecības izmaksas izrādījās nepanesamas. Ja runāt par Latviju, tad moments ir tajā, kad pirmo reizi bija pieņemti ierobežojošie pasākumi, saistīti ar karantīnu, bezdarba procents strauji palielinājās – trīs reizes salīdzinājumā ar
iepriekšējo periodu.Toties ar piedāvājumiem viss ir nedaudz labāk, kaut arī saprotams, ka iedzīvotāju maksātspēja arī samazinājās.

Bet nesteidzieties satraukties. Kamēr vieni krīt panikā, citi meklē izeju no situācijas. Un mums ir, ko piedāvāt privātiem meistariem!




Labākie darba piedāvājumi celtniecībā

Ja jūsu darbības sfēra – remontdarbi, iekšdarbi, akmens darbi, apdares darbi vai citi celtniecības darbi, tad jūs esat atnākuši pareizā vietā. Tagad mēs jums pastāstīsim par platformu, kur katrs speciālists var garantēti izvēlēties pasūtījumu no liela pieprasījumu klāsta, saskaņot celtniecības darbu tāmi un visas nepieciešamās izmaksas un saņemt apmaksu par savu darbu bez krāpšanas.

Anydo – tas ir serviss, kur celtniecības uzņemumi un privātās personas katru dienu ņem pasūtījumus. Mēs paši atrodam klientus, mūsu datu bāze papildinās katru dienu. Jūs izrunājat ar viņiem remontdarbu izdevumus un saņemat atlīdzību pa tiešo. Tehniskais atbalsts operatīvi atbild uz visiem jautājumiem, lai jums un jūsu pasūtītājiem būtu ērti un komfortabli.

Daudzi lieli un uzticami celtniecības uzņēmumi Rīgā ar mums sadarbojas. Pamēģiniet arī jūs! Pie mums jūs varat atrast sekojošas vakances celtniecībā tādos virzienos kā metināšanas darbiindustriālais alpīnismsarhitektūra un projektēšanamāju būvniecībaventilācijas montāžaurbšanas darbiķieģeļu klāšanažogu un vārtu uzstādīšanafundamenta darbijumtu klājumu darbimazo konstrukciju būvniecība.




Viens no visvairāk pieprasītākajiem pakalpojumiem – celtniecības uzņemuma tāmes sastādīšana, vai pareizi viņam ir aprakstījuši tēriņus celtniecības darbiem, tā kā būvniecības cenas lielos celtniecības uzņēmumos un mazās firmās var atšķirties 2 – 3 reizes vai pat vairāk. Lai izvairītos no maldināšanas un ekonomētu celtniecības izdevumus, pasūtītājs vēlas griezties pie neatkarīgas personas pie neatkarīga eksperta, lai tas pārrēķinātu celtniecības izdevumus pēc abc metodes.
Tā jūs varat palīdzēt aprēķināt cenas jumtu klājuma darbiem, cenas betonēšanas darbiem, cenas elektromontāžas darbiem vai tēriņus flīžu darbiem, kā arī piedāvāt savu variantu un ja tas izrādīsies vairāk izdevīgs, klients tam piekritīs.



Kā regulāri atrast remontdarbi Rīgā?

Lai sāktu ņemt pasūtījumus, veiciet reģistrēšanos AnyDo servisā. Ja jums ir celtniecības uzņēmums – izvēlieties variantu „Juridiskā person” , individuālie meistari – tās ir attiecīgi „Fiziskās personas”.




Pēc tam aizpildiet profilā visus datus par sevi maksimali vairāk, tas palielinās uzticēšanos jums un ļaus potencialajiem klientiem ātrāk jūs atrast starpn citām anketām. Īpaša uzmanība jāpievērš portfolio – jo vairāk veiksmīgu projektu piemērus jūs pievienosiet, jo lielāka iespēja, ka jums pievērsīs uzmanību.




Pēc tam vajag iziet cauri vertificēšanu un apstiprināt savu personu. Šajā nolūkā var norādīt e-pasta adresi, telefona numurs, pases vai ID kartes dati. Jūs varat izvēlēties kaut ko vienu, bet aizpildot visus trīs datus, jums būs statuss „Pārbaudīts izpildītājs”. Tas nozīmē, ka jums vairāk uzticēsies. Pēc statistikas datiem, platformā visātrāk saņem pasūtījumus tieši pārbaudīti izpildītāji, un viņi savukārt saņem pašus dārgākos pasūtījumus. Visus datus menedžeris pārbaudīs 5 dienu laikā un tad var iesniegt savu pirmo pieteikumu.


Izvēlieties uzdevumus, kas jūs ir ieinteresējuši un iesniedziet pieteikumu. Tajā aprakstiet savas priekšrocības. Jauniņais var samazināt cenas remontdarbiem un piedāvāt atlaidi, lai dabūtu reitingu. Uzrunājiet pieklājīgi, nevajag agres,ivi uzspiest savus pakalpojumus – tas tiks uztverts negatīvi.




Pēc veiksmīgi izpildīta pasūtījuma jūsu reitings palielināsies. Klients novērtē celtniecības darbu kvalitāti, izpildes termiņa ievērošanu no izpildītāja puses, kontaktēšanās manieres. Tāpēc iesakām jums būt pieklājīgiem, punktuāliem un atbildīgi izturēties attiecībā uz izvirzīto uzdevumu. Jo augstāks reitings, jo lielākas izredzes saņemt jaunus pasūtījumus.


Un tā, apkoposim – uz ko pievērš uzmanību pasūtītājs, izvēloties izpildītāju:
• vai izpildītājs ir pārbaudīts personības apstiprinājums pēc pases vai ID kartes, pēc e-pasta adreses un telefona numura;
• celtniecības darbu maksa, ko piedāvā meistars;
• taktiskums un pieklājība;
• punktualitāte un termiņu stingra ievērošana;
• un pēdējais, bet ne mazāk svarīgi – cik kvalitatīvi un kārtīgi izpildīti celtniecības darbi.

Noteikumi pietiekoši vienkārši, bet galvenais – tas viss atkarīgs tikai no jumsm, un tikai jūs varat iespaidot to, kā sakārtosies attiecības ar pasūtītāju. AnyDo – jūsus uzticams palīgs klientu meklējumos. Mēs paŠI atrodam pasūtītājus, izmantojot savus reklāmas kanalus, un jums atliek tikai izvēlēties un sevi pieteikt, pievēršot uzmanību. Norēķināšanās ar klientiem notiek bez mūsu līdzdalības jebkurā izdevīgā veidā un jebkurā laikā.




Mēs piedāvājam patiešām plašas iespējas katram profesionālim. Pamēģiniet, un viss izdosies!

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: