Arhīvs
Maijs, 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Celtniecības un remonta darbu speciālistu meklēšana
Publicēts 26. februārī, 2021.
Šķiet, kādas grūtības var rasties, meklējot celtniekus? Pat nelielā pilsētā ir vismaz viens būvniecības uzņēmums un vairāki privāti amatnieki, ko gan teikt par Rīgu? Bet patiecībā parasti ne viss ir tik vienkārši, īpaši pašā sezonas karstumā. Daudzi cilvēki, kuriem ir bijusi negatīva pieredze, jums pateiks, ka būvniecības izmaksas ievērojami pieaugs, ja vēlaties ātru un kvalitatīvu darbu, bet mēs zinām, kā atrisināt jūsu problēmu bez nervozēšanas un nepamatoti augstām būvdarbu cenām. Vai interesanti? Lasiet tālāk!

Kā mainījušās būvdarbu izmaksas 2021. gadā

Būvdarbu cenas 2021.gadā ir paaugstinājušās.Tas ir saistīts ar būvmateriālu un celtniecības aprīkojuma izmaksu pieaugumu
Samazinājās arī vakances būvniecībā, tas ir saistīts ar faktu, ka pandēmijas un masveida samazinājumu dēļ Latvijas iedzīvotāju maksātspēja samazinājusies.


Vidējās būvdarbu izmaksas 2021. gadā Latvijā ir aptuveni 80 ASV dolāru jeb 67 Euro par kvadrātmetru. Rīgā cenas ir augstākas un var sasniegt 200 ASV dolāru par kvadrātmetru.

Tāpēc daudziem klientiem tagad ir jautājums - kā samazināt remonta darbu izmaksas un tajā pašā laikā nezaudēt kvalitāti? Kuras celtniecības kompānijas piedāvā savus pakalpojumus par pievilcīgu cenu? Izskatīsim vairākas populāras iespējas.


Person Holding Pencil


Renovācijas darbi Rīgā - grūtības izpildītāju izvēlē.

Būvniecības uzņēmumi Rīgā, it īpaši, ja tie ir lieli uzņēmumi, pieteikumu, visticamāk, neapstrādās nekavējoties.Un, ja jums ir nepieciešami nelieli remontdarbi, iespējams, jūsu pieteikumu nemaz neizskatīs.Kāpēc? Tāpēc ka šādām lielām kompānijām pastāvīgi ir klienti, un viņi paši var izvēlēties, ar ko sadarboties un ar kuriem nē, un ir ieinteresēti viņu
pakalpojumos par augstāku cenu.

Mazāki uzņēmumi var reaģēt ātrāk, lai gan tas nebūt nav fakts. Tie, kas ir pieteikuši apdares darbus, neļaus samelot, ka gandrīz visur pieteikuma apstrādes process ilgst vairākas dienas. Ja gribi ātrāk – maksā par ātrumu!


Vēl viena iespēja ir drosmīgajiem: vērsieties pie pazīstama pašmāju meistariem vai paveikt to pašam. Tas noteikti būs lētāk, bet, ja vēlāk nekas nav jālabo. Kas attiecas uz ātrumu, tas būs vismaz 2 reizes ilgāks nekā pasūtot pie profesionāļa.Šādai šķietami vieglam apmetuma darbam vai krāsošanai ir nepieciešama arī pieredze. Un attiecībā par kvalitāti… Celtniecības forumos ir daudz neveiksmīgu stāstu par to, kā dzīvokļa īpašnieks izsauca kaimiņu pēc palīdzības un sabojāja remontu. Celtniecības forumos ir daudz neveiksmīgu stāstu par to, kā dzīvokļa īpašnieks izsauca kaimiņu
pēc palīdzības un sabojāja remontu. Celtniecības forumos ir daudz neveiksmīgu stāstu par to, kā dzīvokļa īpašnieks pasauca
kaimiņu palīgā un sabojāja remontu. Tā rezultātā būvniecības izmaksas būs lielākas, jo kļūdas būs jālabo. Plus sabojāts celtniecības materiāls. Gudrie mācās no citu kļūdām, vai ne?

Trešā iespēja ir atrast privātu meistaru internetā. Viņu būvniecības darbu izmaksas parasti ir zemākas nekā firmām. Pats variants nav slikts, taču jums jāzina, kā to izdarīt, lai nekļūdītos.


Izvēloties meistaru, pievērsiet uzmanību šādai informācijai:

● pieredze;
● profils;
● fotogrāfija profilā;
● klientu atsauksmes;
● cenas remontdarbiem

Ja nav pietiekami daudz informācijas, mēs neiesakām jums sazināties ar meistaru uz savu risku, pat ja būvdarbu tāme ir ļoti pievilcīga. Var gadīties, ka tas ir krāpnieks.Bet kur meklēt pārbaudītus meistarus, mēs jums pastāstīsim tālāk.


Young engineer blowing cheeks with hands on waist in uniform and looking confused. front view. Free Photo

Labākās cenas būvniecībā ar garantētu rezultātu

Ir daudz frīlanseru biržu, kur jūs varat atrast darbuzņēmēju. Viens no šādiem servisiem, par kuru mēs vēlamies runāt, ir AnyDo. Ar ko tas atšķiras no pārējiem? Pirmkārt, mums ir tikai pārbaudīti meistari. Lai reģistrētos, jums jānorāda reālie dati. Otrkārt, pārbaudītas klientu atsauksmes, uz kuru pamata tiek veidots izpildītāja reitings.

Jūs varat izvēlēties iesācēju, kuram vēl nav reitinga - šajā gadījumā būvniecības izmaksas var samazināt. Treškārt, jums nav nepieciešams pavadīt daudz laika, meklējot un pārliecinot izpildītāju. Vienkārši izveidojiet uzdevumu un gaidiet, līdz parādīsies labākais piedāvājums. Lielās konkurences dēļ mūsu meistari necenšas paaugstināt pakalpojuma cenu, kā to dara daudzi uzņēmumi.


Pēc vienkāršas reģistrācijas jums būs piekļuve visām pakalpojuma priekšrocībām. Uzdevumu varat izveidot šādās kategorijās:

● Metināšanas darbi
● Palīgstrādnieki
● Rūpnieciskais alpīnisms
● Budžeta plānošana
● Arhitektūra un dizains
● Māju būvniecība
● Ventilācijas uzstādīšana
● Urbšanas darbi
● Ķieģeļu ieklāšana
● Žogu un vārtu uzstādīšana
● Fundamenta darbi
● Jumta segums
● Mazo konstrukciju būvniecība
● Ainavu veidošana
● Virpošanas darbi
● Galdnieks
● Zemes darbi
● Betona darbi
● un citi būvdarbi

Lai aprēķinātu būvniecības izmaksas abc vai pārbaudītu būvniecības uzņēmumu tāmes, varat sazināties ar mūsu servisa meistaru. Viņš var jums aprēķināt cenas jumta segumam, cenas betona darbiem, cenas elektromontāžas darbiem, izmaksas flīžu darbiem, apmetuma darbiem, apdarei, akmens darbiem, ķieģeļu ieklāšanai un daudz ko citu. Tā jūs sapratīsit, cik adekvātas cenas piedāvā uzņēmums, ar kuru sazinājāties.


Izpildītāja darbs tiek vērtēts pēc vairākiem parametriem - precizitāte, uzmanība pret pasūtītāja vēlmēm un paša darba kvalitāte. Tādā veidā jūs varat novērtēt, cik profesionāla ir katra konkrētā meistara pieeja. Paši neaizmirstiet novērtēt un rakstīt atsauksmes - šādi rīkojoties, jūs palīdzat citiem cilvēkiem, izvēloties meistaru!

Review, increase rating or ranking, evaluation and classification concept. businessman draw five yellow star to increase rating of his company. Free Photo

Ko mēs piedāvājam izpildītājiem

Ja esat izpildītājs, apskatiet būvniecības darba piedāvājumus AnyDo vietnē - jums noteikti te kaut kas atradīsies! Lai reģistrētos, jums nav jāmaksā par kontu, vienkārši ievadiet savus datus, kurus mūsu speciālists pārbaudīs 5 darba dienu laikā un gatavojieties saņemt pasūtījumus. Mums katram no jums atradīsies darbs celtniecībā!

Turklāt, reģistrējoties kā klients, jūs varat mainīt savu kontu uz izpildītāja kontu - tas ir vienkārši un neprasa papildu izmaksas

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: