Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Būvdarbu organizēšana
Publicēts 26. februārī, 2021.
Būvdarbu organizēšana nav viegla, pat ja runa ir par parasto telpu apdari vai piebūvju būvniecību pagalmā.

Būvdarbu organizēšana nav viegla, pat ja runa ir par parasto telpu apdari vai piebūvju būvniecību pagalmā. Par sarežģītākiem projektiem - māju celtniecību, rūpnieciskām ražotnēm, inženierbūvēm - pat nav vērts runāt. Šajā nozarē ir tik daudz "zeūdens akmeņu" un sīku nianšu, ka tikai profesionālis var veiksmīgi tikt galā ar darbu. Ja jums ir apnicis sadarboties ar diletantiem un vēlaties organizēt celtniecības un remonta darbus kvalitatīvi jaunā līmenī, labākais speciālistu atrašanas rīks ir specializētas, profesionālas vietnes.

Par kādām vietnēm ir runa?

Parastās tirdzniecības platformas, kurās amatieri un "amatnieki" ievieto CV, negarantē darbinieku profesionalitāti. Cita lieta ir īpašas vietnes - agregatori, kas apkopo labākos speciālistus ar reāliem profiliem, pārskatiem un ieteikumiem. Šeit jūs varat atrast gan individuālus izpildītājus (meistarus), gan privātās organizācijas, kas nodrošina vienu vai otru remontdarbu. Ņemot vērā faktu, ka šodien līdz pat 80%klientu izpildītājus meklē nevis reālajā dzīvē, bet interneta vidē, šādām platformām pieder nākotne.

Viens no spilgtākajiem šādu platformu piemēriem ir AnyDo

AnyDo - agregators, kas sniedz visplašākās iespējas gan klientiem, gan celtniecības darbu izpildītājiem.

Vienkārša reģistrācijas procedūra




Veicot vienkāršu reģistrācijas procedūru, jūs saņemsiet piekļuvi pastāvīgi atjauninātai datubāzei - ar kontaktinformāciju un speciālistu ieteikumiem jūsu pilsētā. Šai pieejai ir acīmredzamas priekšrocības:

  • tieša piekļuve pie izpildītājiem - bez starpniekiem un nevajadzīgām papildus maksām;
  • iespēja iepazīties ar darba piemēriem (portfolio);
  • profesionalitātes novērtējums ne tikai pēc apkopojuma, gan arī pēc citu klientu atsauksmēm;
  • vienkārši un ērti meklēšanas rīki;
  • visu pakalpojumu sadalījums pēc kategorijām;
  • spēja atrast izpildītājus jebkurā laikā un vietā - izmantojot datoru vai mobilās ierīces.

Vietnē detalizēti norādītas būvniecības darbu izmaksas 2021. gadā - bez nevajadzīgiem "uzcenojumiem" un ņemot vērā izmaiņas tirgus konjuktūrā. Šeit ir reālās cenas, ar kurām varat rēķināties, sastādot nākamo tāmi. Izmantojot AnyDo iespējas, jūs jebkurā laikā varat algot speciālistus celtniecības un remonta darbiem un uzbūvēt jebko - sākot no garāžas līdz industriālajam kompleksam!

Celtniecības un remonta darbi Rīgā – ko var pasūtīt?

Lai vienkāršotu navigāciju AnyDo vietnē, ir skaidri noteikts speciālistu un uzņēmumu izpildītāju sadalījums kategorijās. Piemēram, ja jūs interesē telpu iekšējā apdare, tad vienkārši dodieties uz šo pakalpojumu kategoriju un netērējott laiku blakus esošajām sadaļām. Šobrīd jūs varat pasūtīt vietnē:

Celtniecības tehniku (tās pagaidus nomu) var pasūtīt arī caur agregatoru AnyDo. Lai to veiktu, pietiek ievietot vietnē pieteikumu  un gaidīt potenciālo izpildītāju atbildi.

Kā tas strādā?

Agregatoru vietņu (ieskaitot AnyDo) darbības algoritms ir diezgan vienkāršs. Klientiem netiek prasīta gandrīz nekādas pūles, un speciālisti var paši ar jums sazināties. Tam ir pietiekoši:

Remontdarbu izmaksas tiek apspriestas iepriekš, un pilnībā ir izslēgtas situācijas, kad tāme pasūtījuma izpildes procesā tiek palielināta vairākas,reizes. Kas attiecas uz speciālistu (organizāciju) reitingu, to veido šādi punktii:

  • darba kvalitāte;
  • punktualitāte (pasūtījumu savlaicīga izpilde);
  • pieklājīga izturēšanās pret klientiem.

Kad visi šie punkti sakrīt, speciālisti (būvniecības uzņēmumi) saņem maksimālo vērtējumu 5 balles. Vispieprasītākajiem speciālistiem 5 baļļu skaits sasniedz 90-95%, vidējiem - 60-70%. Ja redzat vidējo punktu skaitu 1-2 balles, tad ir vieglāk apiet šo piedāvājumu un meklēt atbildīgāku izpildītāju. Ar to arī ir izcils AnyDo agregators - spēja pretendentus novērtēt pēc darbiem, nevis ar vārdiem!

Kā izmantot agregatoru?

AnyDo platforma internetā ir pieejama ikvienam. Lai sāktu to izmantot un iegūtu visas saistītās references, pietiek:

Pēc tam jūs varat skatīt esošās būvdarbu cenas 2021. gadā un uz to pamata izveidot uzdevumu (pieteikumu), uz kuru atbildēs ieinteresētie speciālisti. Pieteikumā sākotnēji jūs nevarat norādīt izmaksas un vienoties par samaksu personiskās saziņas laikā. Lai to izdarītu, nepieciešama kontaktinformācija: tālruņa numurs, kurjera numurs, e-pasts utt.

Būvdarbu tāme ir atsevišķs pakalpojums, kuru var pasūtīt par maksu. Neskatoties uz to, ir speciālisti, kuri ir gatavi aprēķināt visas izmaksas bez maksas - viena pasūtījuma ietvaros, pēc līguma noslēgšanas. Šādi jautājumi tiek risināti individuāli, un "AnyDo" darbojas kā savienojošs posms, palīdzot klientiem atrast izpildītājus, un otrādi.

Lasīt vairāk:


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: